dilluns, 25 de juny del 2007

Recomaneu-me alguna cosa

Va, obro aquest post perquè em regaleu una recomanació per quan visiti el Robafaves de Mataró o la Tralla de Vic. Cliqueu aquí sota on diu Comentaris

4 comentaris:

Àlex Masllorens ha dit...

Hola Martí (i companyia),

Està malament que ho digui jo, però acabo de publicar el meu primer llibre com editor. És d'un xaval jove, que toca al grup Silent Scream i que ha escrit un conjunt de relats molt ben travats i interessants. Això sí, són molt gores. Però el llibre només val 12 euros i té més de tres-centes pàgines.

Un xollo. "El horrendo sepelio", d'Editorial Deriva.

Ramon Bassas ha dit...

Martí,

Un que encara no he llegit però que fa molt bona pinta, el darrer poemari de Cahntal Maillard, Hilos. Si no la coneixes, prova primer amb Matar a Platón. En vaig transcriure uns trossets.

Jordi ha dit...

Hola Martí.
Gràcies per la confiança.
Com que fa temps queno he entrat al blog, no sé si la recomanació és vàlida però m'estic llegint "Tokio Blues" de Haruki Murakami i hi etic força enganxat.

Salut (From Badalona)

Anònim ha dit...

Hola Marti, com anem? Si, de tant en tant faig alguna visita pel teu blog (per cert, espectacular la casa de turisme rural) encara que em costa mes aixo de deixar comentaris (dec se mes tafaner que no pas "expositor").

Ara be, davant d'una demanda tan directa (encara que amb poques pistes) no em resisteixo, a risc de poder acabar recomenant la sopa d'all sobretot per algu que llegeix tant... No estic molt a la page i mes aviat acabo llegint coses que ja tenen un cert temps, no se si et sera util. O sigui, que comencem per la sopa d'all a grans dosis. Jo he intentat aprofitar l'estiu per lectures d'aquestes llargues i que sovint per obligades acabes per no haver llegit mai. Aquests ultims estius ho he fet amb el tirant, el quixot i ultimament els assaigs de montaigne. hi he disfrutat molt, malgrat que en alguna ocasio hi han hagut trossos que se m'han fet massa llargs o repetitius. tambe en aquest apartat recordo com a lectures apassionats les de l'iliada i l'odissea en vers (aixo si,no en grec, sino en catala)... ja veus.

anant a lectures menys classiques, encara que tampoc recents, te n'envio tres que tampoc son de les mes conegudes per si encara no les has llegit i que m'han fet disfrutar (corazon tan blanco de javier marias, una musica constant de vikram seth i senyoria d'en jaume cabre). en un altre registre molt diferent, la biografia de camus d'olivier todd. i afegeixo alguna cosa en el terreny de la divulgacio cientifica, decosntruyendo a darwin, de javier sampedro, un periodista cientific del pais que conec del temps que feia la tesi. i finalment, el que per mi es una petita joia (molt petita) deixa'm de marcelle sauvageot

si totes ja et son conegudes, haura servit per mantenir un cert contacte electronic. ara, a l'estiu, potser sera el moment per poder concretar una trobada presencial.
J.