diumenge, 13 de gener del 2008

Vaga de mestres

Doncs jo de la vaga dubto el següent:

les vagues, pel perjudici que representen ¿no són una mesura límit que es du a terme quan la negociació està encallada per culpa de l'altra part que negocia?
la defensa d'un servei públic es pot fer perjudicant els usuaris d'aquest servei públic? no seria millor pensar que en aquesta defensa els professionals han de ser-hi donant suport als usuaris?
les vagues de mestres no haurien de ser per defensar o millorar les seves condicions de treball? Tindran els mestres les penques de queixar-se de les seves condicions de treball?
l'avaluació del professorat que proposa la llei no és una mesura en la bona línia de millorar-ne la qualitat i estimular-ne el compromís responsable amb la feina?

en el proper missatge podem parlar d'autonomia de centre de professionalització de la direcció, de privatització de l'escola pública...

3 comentaris:

Guida Al·lès ha dit...

Hola Martí. Aquí la Guida de l´escola IC de BCN. M'ha agradat molt el teu bloc. Hi ha un munt d'idees que m'aniré mirant amb calma. Sobre la vaga:... a la fi algú diu quelcom assenyaaaaaat!!!! Estic totalment d'acord amb el que dius i trob que ho has escrit molt bé. No era el que volíem que hi hagués un major control del funcionariat per a millorar l'ensenyament públic? No entenc als sindacats i de moment no s'han esforçat per donar-se a entendre.

Seguim en contacte
Guida

Guida Al·lès ha dit...

Gràcies pels comentaris que heu penjat a nostre bloc. Els alumnes de cinquè estan exaltats!!!!

Guida

Anònim ha dit...

com sempre em fas replantajar moltes coses,gràcies.
Pepe